Adatvédelmi szabályzat

Akzo Nobel Coatings Zrt.

Vevőszolgálat:
80/200-505; Fax: 49/522-770

Budapesti iroda:
1134 Budapest, Váci út 45/C. 7. emelet (Átrium Park Irodaház)

Fax:
1/430-3969
Internet:
www.akzonobel.com
www.supralux.hu
www.sadolin.hu
www.dulux.hu
www.hammerite.hu

Szabályzat

Az oldal megtekintése és tartalmának felhasználása csak és kizárólag az alábbi szabályzat ismeretében, feltételeinek elfogadása után lehetséges.
Az alábbi web oldal megtekintése vagy tartalmának felhasználása azt jelenti, hogy Ön elfogadja az alábbi feltételeket és lemond minden követeléséről az Akzo Nobel Coatings Zrt.-vel, annak leányvállalataival és munkáltatóival/munkavállalóival szemben, azon esetekben, amikor az oldal használatából vagy az azon megtalálható bármely információ, vélemény vagy ajánlás felhasználásából Önnek kára származna.

Feltételek:

Információ és felelősség
Ez a web oldal és a rajta található információk, nevek, illusztrációk, képek, logók és ikonok, melyek az Akzo Nobel Coatings Zrt.-vel, annak leányválalataival, termékeivel, szolgáltatásaival kapcsolatban vannak, vagy azok bármelyikére hivatkoznak, a jelenleg létező és elérhető formában jelennek meg az oldalon.
Az ezekre vonatkozó jogi és üzleti korlátozásokra a jelen szabályzatban nem térünk ki, de azokat semmilyen mértékben nem korlátozzuk, bővítjük vagy módosítjuk.
Az oldalon megtalálható adatok abban a reményben lettek összeálítva, hogy információt biztosítsanak az Akzo Nobel Coatings Zrt.-ről, annak anyavállalatáról, leányvállalatairól, partnereiről, az általuk forgalomba hozott termékekről, szolgáltatásokról.
Az oldal készítői nem vállalnak felelősséget az információk - akár közvetett, akár közvetlen - felhasználása során keletkező esetleg felmerülő bármilyen károkért. Szintén nem vállalunk felelősséget olyan károkért, amelyek az oldalon található anyagokról szóló leírások, infromációk, ajánlások, minősítések következtében vagy azokkal kapcsolatban keletkeznek.

Az Akzo Nobel Coatings Zrt. bármikor módosíthat és vátoztatásokat eszközölhet ezen Szabályzaton, az oldalon található információkon, neveken, illusztrációkon, képeken valamint az ezen oldalhoz kapcsolódó termékeken és szolgáltatásokon, előzetes figyelmeztetés nélkül.

Az oldal tartalmazhat olyan linkeket és hivatkozásokat más oldalakra, amelyek nem az Akzo Nobel Coatings Zrt. hatáskörébe tartoznak, így azokért felelősséget sem tartalmi, sem pedig egyéb szempontból vállalni nem tudunk. Továbbá az Akzo Nobel Coatings Zrt. ezen csatolt oldalakon levő további hivatkozásokért, linkekért sem vállal felelősséget.

Ön beleegyezését adja, hogy az oldal tartalmához nem tesz hozzá, abból nem vesz el, azt semmilyen mértékben nem módosítja.

Üzleti adatok
Az üzleti adatok, úgy mint az éves riport és üzleti mérleg, amelyek ezen az oldalon megjelenhetnek csak és kizárólag írott formában hitelesek.

Szellemi tulajdon
Kérjük tartsa szem elütt, hogy az oldalon közzétett anyagok mindegyike - beleértve minden szerkesztüi adatot, fényképet, illusztrációt, egyéb grafikai anyagokat, neveket, logókat, védjegyeket - az Akzo Nobel Coatings Zrt.-nek vagy leányvállalatainak, licenc adóinak tulajdonában van, így szerzői jog vagy márkanév, esetleg más szellemi tulajdonjog védi. Az oldalon megemlített egyéb termékek és cégek nevei azok védjegyei lehetnek. Nem megengedhető tehát, hogy Ön azokról másolatot készítsen, forgalomba hozza, eladja vagy más módon terjessze, közzétegye őket.

Megengedett felhasználási módok:

  • kinyomtathat vagy letölthet részeket az oldalon levő anygokból kizárólag információs vagy személyes célokra, az üzleti célra való bármilyen felhasználás tiltott.
  • másolatot készíthet az oldalon található anyagokról azzal a céllal, hogy kizárólag információs vagy személyes célból továbbküldje azt ismerőseinek, megjelölve, hogy az információk az Akzo Nobel Coatings Zrt. oldaláról származnak, valamint hogy az ezen szabályzatban foglaltak rájuk is teljes mértékben vonatkoznak.

Az itt közölt információ nem értelmezhető úgy, hogy az bármely termék, információ, adat vagy szolgáltatás licenc-szerződését vagy védjegyét módosítaná.

Alkalmazandó törvények és törvénykezés

A szabályzatban foglaltak a magyar jogszabályok szerint értelemzendők.