Supralux KORALKYD korróziógátló alapozó

Kiszerelés

0,25L, 0,75L, 2,5L, 5L, 20L

Kiadósság

16 m² / l

Hegeszthető

 

Vas- és acélfelületek, kerítések hatékony rozsdagátló alapozófestéke kül- és beltérben.

Színek

vörös
fehér

Termékleírás

Supralux Koralkyd korróziógátló alapozó. Vas- és acélfelületek, kerítések hatékony rozsdagátló alapozófestéke kül- és beltérben. Könnyen ecsetelhető, kiválóan tapad a felülethez. Hegeszthető 30-40 µm vastagságban. Kimagasló korróziógátló tulajdonságokkal rendelkezik, már 30-40 µm vastagságban is megfelelő védelemmel bír. Kültéri alkalmazás esetén kellő védelmet csak a teljes bevonatrendszer biztosít. Fedőzománcként ajánlott Supralux Durolt használni, amellyel tartós bevonatrendszert képez.

Felhasználás előtt egybefüggően távolítsuk el a festék felületéről az esetleges bőrréteget és az anyagot alaposan keverjük fel. Az előkészített felületre vigyünk fel 2 réteg alapozót, a száradási időket betartva. Felhordás ecsettel, hengerrel vagy szórással.

A felület előkészítése: A bevonandó felületet gondos drótkefézéssel, csiszolással, por- és zsírtalanítással elő kell készíteni. Korábban festett, régi bevonatok felújításakor a rosszul tapadó régi festékréteget és a rozsdafoltokat drótkefével és csiszolással el kell távolítani, majd a csiszolt foltokat Supralux Koralkyd Korróziógátló alapozóval, szükség esetén közbenső alapozással kell kijavítani.

Száradási idő: 20 °C-on porszáraz max. 3 óra, száraz 8 óra. Átvonható 8 óra után.

Higítás: Supralux H-100 hígító.

Tárolás: min. 5°C.