Supralux lakkbenzin hígító

Kiszerelés

1L, 5L

Többek között alkidgyanta alapú lakkok, festékek, olajfestékek felhordási konzisztenciájának beállítására, a festék elcsepegések eltávolítására, továbbá a festőszerszámok tisztítására szolgál.

Termékleírás

Eredeti lakkbenzin hígító. Agresszív, felmaródást okozó oldószereket nem tartalmaz. Többek között alkidgyanta alapú lakkok, festékek, olajfestékek felhordási konzisztenciájának beállítására, a festék elcsepegések eltávolítására, továbbá a festőszerszámok tisztítására szolgál.

Mindazon termékek hígítására alkalmazható, amelyeknél azt a termék gyártmányismertetője vagy címkeszövege elõírja. Így többek között alkalmas a következõ termékek hígítására: Supralux Astralin univerzális zománcfesték, Supralux Durol időjárásálló zománcfesték, Supralux Garázs, Supralux Matróz, Supralux Wallkyd, stb. , stb. A lakkot vagy a festéket, a használatot megelőzően a felhordási konzisztencia beállításához szükséges mennyiségben kell a Supralux LAKKBENZIN hígítóval összekeverni. A hígítást állandó keverés közben kell végezni kis részletekben történő adagolás mellett. A túlzott hígítás csökkenti a felhordott bevonat vastagságát és védőképességét.

Felépítés: főként alifás szénhidrogének elegye.